Perjudian Dalam Talian – AS Lagi Mengancam Pengunduran Diri dari WTO dalam Pertikaian dengan Antigua & Barbuda

Sebilangan besar dari kita tinggal di sempadan AS, marah kerana keseimbangan Bumi! Fikirkanlah ceramah (dalam banyak bahasa, dialek dan loghat), mengenai penghinaan yang jelas terhadap kebebasan tertentu. Bentuk pemerintahan kita mesti muncul di ambang kepupusan, menggunakan manifesto peraturan untuk kebaikan sosial. Menghantui, bukan?

Penasaran juga, bahawa permainan, pelacuran, dan ubat-ubatan telah menghasilkan pengaturan yang melibatkan yang sangat baik dan disimpulkan buruk. Namun, sangat selesa bahawa beberapa perkara tidak berubah.

Setelah tumbuh dewasa di bawah raksasa Orwellian, sebilangan besar Boomers telah melonggarkan otot pengguna pertengahan umur mereka untuk mengumpulkan barang-barang fantasi. Kami hanya mempunyai satu set mata & dikhaskan untuk menikmati beg tangan ini xe88, dan juga mata yang lain yang dikaburkan oleh semua orang. Secara bebas, kami menavigasi Mal, sementara Big Brother berjalan di Dewan Kongres. Favor untuk prefer dan Buck untuk Buck, dia telah memenuhi perwakilan kami terhadap kami.

Tentunya, ini tidak berlaku dengan cepat bersama dengan adanya teori teori berdebar-debar atau konspirasi. Itu sudah menunjukkan pemicu untuk jam penggera. Sebaliknya, penyelewengan tugas dan keutamaan ini, telah mempengaruhi arahan kita dengan kebodohan sendiri. Perlahan tetapi pasti, yang Lama mula digenggam dan yang Baru diindoktrinasi. (Peregangan otot untuk masalah jalan.)

Pertikaian undang-undang perjudian yang melibatkan pemerintah Davids dan Goliath, hanyalah gejala. Penyakit sebenarnya yang menimpa pemerintah kita, ialah Kongres yang ketagihan menaikkan dan membayar cukai, mengabaikan akibatnya dan juga dasar demokrasi muda kita yang runtuh. Tindakan sesat ini sama seperti meletupkan belon yang menakjubkan. Pada bila-bila masa, apa yang sebenarnya dilihat tidak ada lagi.

Pemahaman saya mengenai proses berikut:

Buat tuntutan untuk Memperolehi undi

Mencadangkan cukai untuk membiayai janji

Pengarang undang-undang untuk Menjana percukaian

Buat lebih banyak jaminan untuk mengesahkan perundangan

Cadangkan Polisi untuk Membuat jaminan daging babi yang baik

Picit warganegara untuk meluluskan peraturan

Memohon kekuatan untuk menenangkan penduduk

… ralat kedua

… Kesalahan sebelumnya

Setiap hari, pengguna-warganegara dikenal sebagai orang yang lama untuk melindungi dan mendapat lebih sedikit. Sementara itu, Pemerintah yang tertekan mengatur dan membuat undang-undang, untuk satu-satunya tujuan memuaskan kebiasaannya. Tidak lagi berusaha mengendalikan raksasa itu, Kongres kelihatan puas hanya mengalahkan drum untuk mendapatkan pengurusan, peraturan dan percukaian.

Dengan semangat yang diperbaharui, pegawai berprestij kami berusaha untuk mengatur moral dan pilihan. Lebih suci daripada anda orang-orang yang lebih baik (berjanji bahawa mereka tahu betul apa yang paling berkesan untuk yang lain), membekalkan peluru untuk Kongres yang nampaknya bermaksud melindungi kita dari diri kita sendiri. Setelah asap menghilang, penggubal undang-undang kami akan menghabiskan banyak nasib dengan harapan dapat mengawal yang tidak terkawal.

Perjudian hanyalah bidak dalam permainan. Terbang di permukaan pandangan dan penerimaan seluruh dunia, Kongres kami tinggal di dalam rumah kaca pepatah … dan melemparkan batu besar.

Hanya “pemerintah-tanpa-ingatan” yang akan melarang pilihan individu, seolah-olah mereka pandai.