Patutkah Saya Menggunakan Perisian Pengisian Borang Auto Untuk Menyertai Pertandingan dan Cabutan Bertuah?

Perisian Pengisian Borang Automatik mempunyai kebaikan dan keburukan, dan boleh membantu anda dalam perjalanan anda untuk memenangi lebih banyak hadiah. Tetapi Perisian Auto bukan untuk semua orang apabila melibatkan diri dalam pertandingan.

Perisian ini menjimatkan masa anda kerana ia mengisi kebanyakan medan borang penyertaan untuk anda. Kelebihan besar sudah tentu ialah anda menjimatkan masa, dan lebih banyak masa anda mempunyai lebih banyak pertandingan yang anda boleh sertai dan menang!

Bagi mereka yang cuba memutuskan sama ada untuk membeli atau melanggan perisian pengisian borang automatik, pilihannya mungkin tidak mudah. Terdapat banyak di pasaran, dan semuanya mempunyai faedah tersendiri https://carpenteroakandwoodland.com/ .

Ini adalah lima sebab utama orang menggunakan perisian pengisian borang automatik

1. Ianya mudah, dengan perisian ini secara automatik mengisi borang penyertaan untuk anda.

2. Untuk kelajuan. Pengguna dijanjikan boleh menyertai pertandingan dan undian sehingga sepuluh kali ganda lebih pantas!

3. Ia selamat dan terjamin – kata laluan boleh disimpan.

4. Ia adalah “penjimat otak”, dengan perisian pengisian borang automatik mengingati semua anda dan kata laluan untuk tapak web dan program yang berbeza untuk anda.

5. Untuk ruang ingatan – semua borang boleh disimpan untuk kemudian.

Jadi sekarang anda tahu berita baiknya, berikut ialah empat sebab utama orang mula berpaling daripada mengisi entri dengan perisian pemfailan borang automatik.

1. Pengguna masih perlu menyemak semua butiran yang dimasukkan dengan betul dalam setiap ruangan borang penyertaan pertandingan. Boleh dikatakan ini mengambil masa sama seperti yang didakwa oleh perisian untuk menjimatkan! Tetapi kerana perisian itu tidak akan menyemak ejaan dan tatabahasa anda, atau butiran telah dimasukkan ke dalam medan yang betul, semuanya mesti disemak. Ingat, ia adalah program komputer, bukan orang yang berfikir. Jika kesilapan telah dilakukan dan tidak diambil oleh pengguna, anda boleh membatalkan kelayakan diri anda daripada undian.

2. Dalam dunia siber moden, banyak ciri berguna. Sebagai contoh, pengguna tidak seharusnya melengkapkan setiap butiran, seperti butiran kad kredit, maklumat akaun bank dan maklumat peribadi lain yang anda tidak mahu curi, dalam profil pengisian automatik mereka. Ini hanya resipi untuk bencana!

3. Perisian pengisian borang automatik tidak boleh dan tidak menyemak sama ada anda layak untuk masuk. Pengguna masih perlu melakukan ini sendiri.

4. Ramai penganjur telah menjadi arif dengan pengisi borang automatik, dan kini memasukkan ciri ke dalam borang penyertaan dalam talian mereka, contohnya menu lungsur turun, yang menjadikan perisian ini tidak berguna sama sekali. Sekali lagi, bermakna peserta mesti meluangkan masa untuk menjejaki semula langkah mereka melalui borang untuk memastikan borang tersebut dilengkapkan.

Jika anda membuat keputusan untuk menggunakan perisian mengisi borang automatik untuk menyertai undian, jangan lupa peraturan terbesar untuk membuat pertandingan – untuk terus menang, anda mesti kerap menyertai pertandingan! Dan teruskan jika anda berseronok. Ingat, hobi sepatutnya menyeronokkan! !